Företags konferens

nyheter Add comments

Människor i ett mötesrumInför er konferens i Umeå – björkarnas stad, finns det några enkla frågor som kan förenkla valet av konferenslokal och aktivitet. Till att börja med är antalet deltagare intressant för er planering av konferens i Umeå. Umeå erbjuder nämligen konferenslokaler både för det mindre och större sällskapet och beroende på antalet deltagare passar vissa lokaler bättre än andra.

Hur vill ni att er konferens i Umeå ska arrangeras? Är det med kombinerad teambildningsaktivitet eller utan. I Umeå kan ni välja på en mängd olika aktiviteter som knyter samman gruppen och stärker sammanhållningen. Ett urval av aktiviteter kan vara vin- och chokladprovning, femkamp, uppdrag och rollspel, paintball, segway eller skotersafari. Aktiviteterna varierar beroende på säsong, men det finns alltid något att göra som passar just er. Planerar ni en kortare eller längre konferens i Umeå?

Konferenser som pågår i flera dagar kräver ofta boendealternativ för de deltagare som inte bor på orten. I Umeå finns det gott om kombinerade konferens och boendelösningar, vilket gör det enkelt att hålla konferens i Umeå. I vilken slags miljö vill ni hålla er konferens i Umeå? Det finns både konferenslokaler, med eller utan boende, centralt och i utkanten av staden. I Umeå kan ni antingen välja att hålla er konferens på någon utav de vackra herrgårdarna utanför stan eller i de moderna och centrala anläggningarna. Miljön påverkar givetvis atmosfären i gruppen och beroende på vad för känsla ni är ute efter finns det olika alternativ som kan passa för just er. Vad vill ni betala för er konferens i Umeå? Priserna skiljer sig givetvis åt mellan de olika konferensanläggningarna. Genom att i förväg besluta om vad er konferens får kosta blir det enklare att välja bland alternativen.

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Logga in